• Croatian (hr-HR)
  • English (UK)

Kada  ste u potrazi  za  mirnim mjestom gdje  bi se mogli odmoriti, opustiti od svakodnevnih gužvi, napetosti i stresa, obitelj Podrug u okrilju naše prekrasne vile ANNI Vam može ponuditi upravo to što ste zaželjeli i trebali.

Dobrodošli!

Vila Anni je smještena u mirnom dijelu Sutivana, od centra mjesta je udaljena tek 200 metara. Udaljenost od glavne gradske plaže iznosi svega 50 metara. U blizini se nalazi i sportski teren za nogomet, košarku, boćanje i ostalo.

Vila Anni uz komforno opremljene smještajne jedinice (apartmane) posjeduje vlastiti parking, otvoreni bazen, lijepo uređeni restoran samo za goste kuće.

Prostor oko bazena koji uključuje veliki kameni stol i ležaljke oko bazena, namjenjen je gostima za korištenje u vrijeme rada bazena (radno vrijeme bazena je 08:00 - 13:00 sati i 16:00 do 19:00 sati).

Na raspolaganju gostima je  i usluga pranja rublja uz naknadu. Apartmani u Vili Anni su vrlo prostrani i pružaju svu udobnost našim gostima.  Svi su klimatizirani, opremljeni sa satelitskom TV, novim namještajem, osim jednoga, koji ima pogled na bazen, svi ostali imaju pogled na more.

Kuhinje u  našim apartmanima imaju posuđe za kuhanje i serviranje hrane, caffe aparat, hladnjak, zamrzivač, ploču za kuhanje, mikrovalnu pećnicu i kuhalo za vodu. Sva kupatila posjeduju hotelsko sušilo za kosu.

Svakom apartmanu osigurano je po jedno parkirno mjesto na našem parkingu!

Dobrodošli!